Evenimentul Zilei > Politica > Bărbat dispărut de două zile în judeţul Vâlcea, abandonat de autorităţi. Fiul de 14 ani îl caută neîncetat
Bărbat dispărut de două zile în judeţul Vâlcea, abandonat de autorităţi. Fiul de 14 ani îl caută neîncetat

Bărbat dispărut de două zile în judeţul Vâlcea, abandonat de autorităţi. Fiul de 14 ani îl caută neîncetat

Un bărbat, tatăl a doi copii, unul de 14 ani şi altul de 5 ani, a fost luat de ape, fiind dispărut de două zile în comuna Stoenesti, judeţul Valcea. Familia disperată a cerut ajutorul autorităţilor pentru găsirea trupului, dar s-au izbit de indiferenţă. Fiul bărbatului de 14 ani îl caută neîncetat şi nu înţelege de ce nimeni nu vrea să îi ajute.

"Unchiul meu este dat dispărut de marţi de la orele 14.30. A fost luat de ape! Aş vrea să va aduc la cunoştinţă nepăsarea şi incompetenţa criminală a autorităţilor. Nu au făcut şi nu fac mare lucru pentru a-i găsi trupul. Vin stau 20-50 minute şi pleacă. Au trimis câteva persoane pentru a ajută familia. Aceştia au venit, au stat preţ de câteva zeci de minute şi au plecat", ne-a scris la redacţie un cititor.

"Eu înţeleg situaţia din judeţ, dar e vorba de viaţă unui om. Este vorba de doi copii care stau acasă, plâng zi-noapte şi aşteaptă veşti de la autorităţile nepăsătoare. Autorităţi care nu fac nimic", a adăugat ruda victimei.

Familia celui decedat îi caută corpul neîncetat din clipa în care acesta a dispărut:"Vă spun cu mâna pe inima, eu am ajuns la faţă locului la ora 16.00 şi vă rog să mă credeţi la ora respectivă nu era nciun jandarm, pompier care să se ocupe de acest caz! Nu am văzut implicare. Cred ca înainte de toate viaţa unui om e mult mai importantă decât orice altceva!"

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: