BĂRBAT bătut de POLIȚIȘTI. SCENE teribile surprinse în momentul arestării. Video

BĂRBAT bătut de POLIȚIȘTI. SCENE teribile surprinse în momentul arestării. Video

Un incident extrem de grav care s-a petrecut duminică seara în cartierul Sud din Focșani este pe cale să devină un imens scandal, după intervenția polițiștilor în urma unui apel la 112.

Focșăneanul Vasilică Cîrligeanu în vârstă de 31 de ani, îi acuză pe polițiști că l-au bătut, după care l-au dus la psihiatrie, unde a fost internat pentru că era sub influența băuturilor alcoolice. După ce s-a externat luni, bărbatului i s-a făcut rău și a ajuns la înapoi la spital.

Bărbatul aflat în stare avansată de ebrietate, ar fi ajuns la ușa unei vecine unde ar fi încercat să intre. Femeia ar fi sunat la 112, iar polițiștii i-au cerut să se legitimeze. Pentru că a refuzat, polițiștii au încercat să îl imobilizeze.

Polițiștii veniți la fața locului au reușit să îl ridice pe bărbat care a ajuns până la urmă la secția de psihiatrie unde a și fost internat. Cârligeanu a fost sancționat contravențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru că traumatismele erau specifice unei agresiuni, personalul medical a anunțat polițiștii care s-au deplasat și au vorbit cu cel lovit. Acesta spune că polițiștii veniți în cursul zilei de luni au fost interesați doar să știe dacă presupușii agresori au fost de la Poliția Locală sau de la cea municipală.

Polițiștii IPJ Vrancea au comunicat că „în cauză se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe”. Acest dosar privește faptul că, în urma internării bărbatului în secția de chirurgie cu leziuni specifice și declarate ca fiind urmarea unei agresiuni, polițiștii caută să afle cine l-a bătut, scerie ziaruldevrancea.ro.