Evenimentul Zilei > Social > ȘOC în Capitală. Un bărbat s-a ARUNCAT DE LA ETAJUL 7 al unui bloc din cartierul Militari
ȘOC în Capitală. Un bărbat s-a ARUNCAT DE LA ETAJUL 7 al unui bloc din cartierul Militari

ȘOC în Capitală. Un bărbat s-a ARUNCAT DE LA ETAJUL 7 al unui bloc din cartierul Militari

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din cartierul Militari din Capitală a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc, informează ISU București-Ilfov.
Un tânăr în vârstă de 30 de ani din cartierul Militari din Capitală a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc, informează ISU București-Ilfov, cazul fiind preluat de Biroul Morți Suspecte din cadrul Poliției Capitalei. Potrivit unor surse, bărbatul s-a aruncat de la etaj.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a căzut, sâmbătă, de la etajul unui bloc din Cartierul Militari, informează ISU București Ilfov, care mai precizează că echipajele medicale au constatat decesul imediat ce au ajuns la fața locului.

Potrivit Poliției Capitalei, cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte din cadrul instituției. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj.

Trupul bărbatului urmează să fie transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, mai arată Poliția Capitalei.