Evenimentul Zilei > Monden > Bădălău și Pătrășcanu s-au împăcat? Vedeți ce au făcut împreună
Bădălău și Pătrășcanu s-au împăcat? Vedeți ce au făcut împreună

Bădălău și Pătrășcanu s-au împăcat? Vedeți ce au făcut împreună

Povestea divorțului dintre Gabi Bădălău, fiul actualului vicepreședinte al Curții  Constituționale, Niculae Bădălău, și cântăreața Claudia Pătrășcanu are toate ingredientele unei telenovele. Este despre cum se spală rufele în public: amantă, divorț, bani, droguri, politică. În acest weekend, însă, s-a luat o mică pauză. Ca în orice telenovelă, o pauză de publicitate.

Bădălău și Pătrășcanu s-au împăcat? De câteva luni bune se derulează un scandal conjugal care, în afară de divorț și viața ultraluxoasă a familiei fostului baron PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, are în componență și doi copilași. Băiețeii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău pentru custodia cărora părinții se bat în instanță.

Bădălău și Pătrășcanu s-au împăcat?

Duminică, Nicolas, unul dintre băieți, a împlinit 4 ani. Mama lui, frățiorul cel mare și câțiva prieteni ai cântăreței i-au organizat o petrecere la munte. Iar acolo, deși scandalul mediatic fusese în toi până în buza weekendului, a venit și tăticul, Gabi Bădălău.

A fost o adevărată petrecere, ca în orice familie normală. Cu ambii părinți lângă micuțul lor sărbătorit, cu copiii prietenilor adunați în jurul tortului cu 4 lumânări, în care Nicolas a suflat cu putere când toți îi cântau „La mulți ani!”.

De o vreme, Claudia Pătrășcanu a făcut publice tot felul de întâmplări din căsnicia ei cu Gabi Bădălau, fiu de om politic cu funcții importante în instituțiile statului, de la președintele Consiliului Județean Giurgiu, la ministru și acum vicepreședinte al Curții de Conturi.

Sursa foto: veghepatriei.wordpress.com

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.