Avocatul Cosmin Panduru a fost prins, marți, în flagrant, în timp ce primea 2.000 euro șpagă de la un denunțător. Acesta a reclamat faptul că avocatul i-a cerut banii pentru a bloca o executare silită.

Dincolo de această întâmplare, Cosmin Panduru a fost de mai mult timp în atenția oamenilor legii, pentru  o serie de fapte cu violență. El s-a bătut cu mai multe persoane, inclusiv cu primarul comunei cărășene Prigor. De asemenea, avocatul Cosmin Panduru este cercetat în două dosare penale ca urmare a unor scandaluri după ce a lovit un agent de circulație sosit la locul unui accident, iar în alt caz ar fi lovit un coleg din Baroul Timiș.

Miercuri, în fața completului de judecată de la Curtea de Apel Timișoara, Cosmin Panduru a susținut că este nevinovat de luarea șpăgii, deși a fost surprins în flagrant. De asemenea, el a solicitat să fie cercetat în stare de libertate, iar magistrații au fost îngăduiutori. Acvocatul Cosmin Panduru, prins în flagrant primind 2.000 de euro șpagă va fi cercetat în libertate sub control judiciar. Decizia nu este definitivă, DNA având posibilitatea de a o contesta, la  Înalta Curte de Casație și Justiție. (Sursa foto: Opinia Timișoarei)