Procurorii din cadrul Parchetului de pe  lângă Curtea de Apel Timişoara  au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Teofil Drugărin, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut că ”în perioada 2010-2015, inculpatul Drugărin Teofil, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, a depus în continuarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, mai multe plângeri penale împotriva persoanei vătămate, deşi cunoştea că faptele reclamate sunt nereale”.

Victima lui Drugărin este procurorul Radu Bucurică, de la Oravița, din cauza căruia, în 2013, avocatul a cerut public să fie „eutanasiat” pe motiv că reprezentantul parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița i-ar fi dezonorat fiica. Bucurică l-a trimis în judecată pe fiul avocatului, în trecut, pentru tâlhărie și violare de domiciliu. Ulterior, Drugărin a relatat că procurorul care i-ar fi dezonorat fata, i-a propus lui însuși ”relații de tip gay”.

Amintim că în primăvară, în primul dosar de hărțuire a magistratului Radu Bucurică de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, Teofil Drugărin a fost expertizat psihiatric, cu forța. Mai exact, prin decizia instanței de judecată el a fost internat la în Spitalul de Psihiatrie Jebel, pentru control. măsura a fost luată după ce, la prima trimitere la expertiză psihiatrică, avocatul a amenințat că se sinucide.