Evenimentul Zilei > Politica > AVERTISMENTUL lui Liviu Dragnea pentru Preşedintele Klaus Iohannis
AVERTISMENTUL lui Liviu Dragnea pentru Preşedintele Klaus Iohannis

AVERTISMENTUL lui Liviu Dragnea pentru Preşedintele Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a mai făcut declaraţii, sâmbătă, şi cu privire la Klaus Iohannis şi afirmaţiile sale despre viitoare dosare DNA.

Invitat, sâmbătă, la emisiunea Alessandrei Stoicescu, Liviu Dragnea l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru afirmaţiile despre viitoare dosare DNA şi pentru atitudinea faţă de Tăriceanu, conform postului Antena3. 

"Eu nu sunt de acord cu solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Pot să-i înţeleg raţionamentul, dar de ce trebuie să facem asta? Nici nu cred că instituţia respectivă se va implica în campanie, sper. Prin tonul folosit şi cuvintele folosite, domnul Iohannis arată că ştie ce se va întâmpla. M-a prins pe gânduri declaraţia preşedintelui Iohannis. Înţeleg că vrea să devină preşedinte jucător, dar să se uite la ce păţeşte Traian Băsescu acum. Nimeni nu împărăţeste pămânul. E o vorba de la noi din Teleorman, Toţi suntem trecători în funcţii", a declarat Dragnea.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.