Evenimentul Zilei > Monden > Avertisment pentru familia Iorgulescu. „Mario nu va putea scăpa de închisoare!”
Avertisment pentru familia Iorgulescu. „Mario nu va putea scăpa de închisoare!”

Avertisment pentru familia Iorgulescu. „Mario nu va putea scăpa de închisoare!”

Noi declarații-bombă în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu.

Tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, așteaptă ca autoritățile să îi facă dreptate. Cere închisoare pentru Mario Iorgulescu: „Nu cred că ar putea scăpa de închisoare. Ar fi ceva incredibil, având în vedere viteza, alcoolemia şi faptul că consumase droguri”.

„Dacă ar fi fost un alt băiat fără bani, probabil că până la ora actuală ar fi fost închis. Banii fac diferenţa. Cine şi-ar fi permis să-l transporte într-o altă ţară? Autorităţile nu ştiu dacă ar fi trebuit să-i dea voie. Totuşi, eu cred că va fi adus şi va fi tras la răspundere. Probabil într-o altă zi va ieşi din nou pe şosea, se va întâmpla acelaşi lucru. Eu am încredere în autorităţi. Trebuie pedepsiţi cei care fac rele”, a declarat tatăl lui Dani Vicol, citat de Antena 3.

Dani Vicol a murit la 24 de ani, lăsând în urmă o soție și doi copii. Mario Iorgulescu, aflat sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor, a provocat un accident oribil pe Șoseaua Chitila, din Capitală.

În urmă cu o lună, fiul lui Gino Iorgulescu a fost scos din țară și transportat la o clinică privată din Italia, unde își continuă recuperarea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: