Evenimentul Zilei > Actualitate > AVERTISMENT de ultimă oră al CERCETĂTORILOR! Pământul ar putea răme în BEZNĂ
AVERTISMENT de ultimă oră al CERCETĂTORILOR! Pământul ar putea răme în BEZNĂ

AVERTISMENT de ultimă oră al CERCETĂTORILOR! Pământul ar putea răme în BEZNĂ

Vești alarmante! Pământul rămâne fără noapte, din cauza poluării cu lumină artificială, spun cercetătorii. Mai mulţi oameni de ştiinţă au analizat imaginile surprinse de sateliţi, care confirmă o poluare în creştere cu lumină care afectează sănătatea umană, animalele şi plantele.

Cercetătorii au determinat că iluminatul planetar a sporit, atât în cantitate, cât și în intensitate, în ultimii cinci ani, potrivit antena3.Cele mai luminate ţări sunt Statele Unite şi Spania, iar cele mai întunecate, Siria şi Yemen.

NASA A PUBLICAT IMAGINEA care poate schimba totul! Fa-bu-los! SECRETUL VIEŢII PE PĂMÂNT. Video

Tot astăzi, NASA a ilustrat "cea mai completă imagine a vieţii", de până acum, într-un videoclip realizat pe durata a două decenii. Sunteți curioși să vedeți cea mai completă "imagine a vieții pe pământ de până acum" și cum "respiră" pământul? Imaginile vieții pe Terra sunt, într-adevăr, speciale!
 
Filmuleţul imortalizează rezumatul a 20 de ani de viaţă pe uscat şi pe mare, în ceea ce oamenii de ştiinţă numesc "cea mai completă imagine globală a vieţii pe Pământ, până în prezent", potrivit mediafax.ro.