Evenimentul Zilei > Politica > AVEREA LUI ION ILIESCU. Nimeni nu se aştepta la asta, dar adevărul a apărut recent. Breaking news
AVEREA LUI ION ILIESCU. Nimeni nu se aştepta la asta, dar adevărul a apărut recent. Breaking news

AVEREA LUI ION ILIESCU. Nimeni nu se aştepta la asta, dar adevărul a apărut recent. Breaking news

Jurnalistul Paul Gozighian a declarat că a fost surprins să vadă ce are pe pereții casei fostul președinte Ion Iliescu. El a fost prezent în casa acestuia pentru a-i lua un interviu pentru cotidianul Le Figaro.

„Ne-a sunat pe nepusă masă domnul Iliescu și eram pregătiți oricând să sărim într-o mașină și să mergem la dumnealui acasă. Întâi am fost primiți într-un fel de anticameră. Foarte interesant. Pe pereți erau cred că peste 40 de fotografii înrămate toate, poate chiar și mai multe. Marea majoritate a pozelor erau alb-negru. Aceste fotografii sunt din toată cariera politică a președintelui Iliescu.

Pentru mine, ca om bătrân a fost ceva foarte impresionant. Am rămas… M-a subjugat această stare: să-l vezi pe Clinton, pe Papa de la Vatican, pe Bush, pe președintele ONU, pe Mitterand, Dalai Lama și mulți alți oameni foarte importanți din toată lumea. Mi s-a părut fantasti”, a declarat Gozighian la Realitatea TV.