Avem parte de un weekend fierbinte. Cresc temperaturile până la 30 de grade. Prognoza meteo pentru 11 septembrie

Avem parte de un weekend fierbinte. Cresc temperaturile până la 30 de grade. Prognoza meteo pentru 11 septembrie Sursa foto: EVZ

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 septembrie 2021. Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi ușor în cea mai mare parte a ţării. În unele zone vor fi şi 30 de grade.

Sâmbată, 11 septembrie 2021, potrivit meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie, vremea se va menține frumoasă în weekend și se va încălzi ușor în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade, mai scăzute în est, spre 3-4 grade. Izolat, dimineața și noaptea, în nord și în centru vor fi condiții de ceață, cu precădere pe văi și în depresiuni.

Cum va fi vremea în ţară sâmbătă, 11 septembrie 2021 

În regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 9/14 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 23/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/18 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/13 grade Celsius.

Ne puteți urmări și pe Google News

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/14 grade Celsius.

În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/14 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 26/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/15 grade Celsius.

În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 24/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/16 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 23/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/11 grade Celsius.

 Prognoza meteo pentru 11 septembrie 2021: București

Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13...14 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 10 grade.

Pe litoral, vremea va fi în general frumoasă și relativ normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Temperatura apei mării va fi de 19...21 de grade.

La Constanta cerul se va menține partial senin, temperatura maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius

Vremea la munte se va menține frumoasă și se va încălzi ușor în majoritatea masivelor. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Izolat, dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață. În Brașov cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 9 grade Celsius.

La Cluj Napoca cerul va fi partial senin, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 10 grade Celsius.

La Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

La Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 29 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 11 grade Celsius.