Evenimentul Zilei > Actualitate > Autoutilitară de tractări mașini, distrusă de flăcări la Constanța
Autoutilitară de tractări mașini, distrusă de flăcări la Constanța

Autoutilitară de tractări mașini, distrusă de flăcări la Constanța

Pompierii ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară de tractări mașini, flăcările cuprinzând cabina autovehiculului. Autoutilitara, parcată între blocuri, a ars în proporție de 60%.

Incendiul izbucnit la platforma de tractări auto a fost semnalat astăzi dimineață în jurul orei 4:30. Autovehiculul, cu număr de Bulgaria, era staționat în dreptul sensului giratoriu de pe strada Dobrilă Eugeniu, zona Cireșica din cartierul Tomis Nord. La fața locului au intervenit șase pompieri cu o autospecială  de stingere de la Detașamentul Fripis al ISU Constanța.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, spune că pompierii au acționat pentru limitarea incendiului care se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei.  Aceasta a ars în proporție de aproximativ 60%, cauza probabilă fiind un scurtcircuit. Pompierii au sunat la numărul de telefon inscripționat pe uşile autoutilitarei însă nu a răspuns nimeni. Polițiștii îl vor identifica pe proprietar.