Evenimentul Zilei > Politica > Autonomia stârnește jihadul în PSD. „Omul lui Dragnea” cere demisia lui Ciolacu!
Autonomia stârnește jihadul în PSD. „Omul lui Dragnea” cere demisia lui Ciolacu!

Autonomia stârnește jihadul în PSD. „Omul lui Dragnea” cere demisia lui Ciolacu!

Adoptarea tacită a legii privitoare la autonomia Ținutului Secuiesc la Camera Deputaților, condusă de Marcel Ciolacu, reprezintă un nou prilej de reglări de conturi în PSD.

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD din vremea lui Liviu Dragnea, îi cere lui Marcel Ciolacu să demisioneze de la șefia Camerei Deputaților pentru că a girat ”mizeria” privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Cel care i-a rămas credincios și acum lui Liviu Dragnea, aflat în închisoare, Codrin Ștefănescu  îl atacă, pe Facebook, scurt și virulent, pe actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților.


Iohannis: Jó napot, Ciolacu! PSD s-a înțeles cu UDMR să dea Ardealul ungurilor

Scandalul autonomiei, faza „nucleară”. Adevărul despre avizul negativ de la Guvern


”Ciolacu ar trebui să-si ceară iertare public pentru nemernicia cu autonomia Tinutului Secuiesc! Să convingă milioane de români că nu a girat mizeria asta!”, a scris, pe Facebook, fostul secretar general al PSD.

„Apoi să-si prezinte demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Și să ceară demisia și celor implicati in această oribilă chestiune. Asta-i tot!”


Scandalul Autonomiei secuilor. Ciolacu dă vina pe liberali. „Chiar ei sunt vinovați”

„În pragul războiului civil!” Cine strigă „Tradare”? Ținutul Secuiesc încinge spiritele


Reamintim că un proiect legislativ care vizează Statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputaților, în urmă cu cîteva zile.

Proiectul a fost depus de doi parlamentari UDMR în luna decembrie și prevede ca Ținutul Secuiesc să devină regiune autonomă.


Băsescu șterge pe jos cu deputații! „Cea mai neagră şi ruşinoasă zi din istoria Camerei”


Codrin Ștefănescu a fost schimbat din înalta funcție pe care o deținea în PSD imediat după încarcerarea lui Liviu Dragnea și schimbarea conducerii partidului, pe 29 mai. Atunci, fostul PRM-ist le promitea simpatizanților săi că nu se va schimba, chiar dacă vor urma vremuri dificile.

El a avut mai multe ieșiri dure la adresa președintelui interimar Marcel Ciolacu, poate cea mai violentă fiind cu prilejul arestării preventive a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, după un flagrant al DNA de luare de mită. El l-a acuzat atunci pe Marcel Ciolacu că a instaurat tăcerea în partid.


Rareș Bogdan a explodat! PSD și Statul național: „Indolență, prostie, maximă ticăloșie”

Proiect privind autonomia Ținutului Secuiesc, adoptat tacit în Camera Deputaților