Evenimentul Zilei > Politica > Scandal monstru în PSD. Codrin Ștefănescu sare la gâtul lui Ciolacu. „Nu meritați!”
Scandal monstru în PSD. Codrin Ștefănescu sare la gâtul lui Ciolacu. „Nu meritați!”

Scandal monstru în PSD. Codrin Ștefănescu sare la gâtul lui Ciolacu. „Nu meritați!”

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost dusă, din nou, marți seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate. Pintea a fost transportată cu o mașină de poliție, încătușată și fiind însoțită de o polițistă.

La vederea acestor imagini transmise pe toate posturile de televiziune, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat dur la adresa lui Marcel Ciolacu, care este președintele interimar al partidului, pe care îl acuză că a instaurat tăcerea în partid.

De asemenea, Codrin Ștefănescu îl acuză pe Ciolacu de măsura pe care a luat-o de a o suspenda pe Pintea, după ce a fost arestată.

„Este incredibil cum este umilitā o femeie in Romania lui 2020! Care nu a primit in viata ei o amenda de circulatie si nu este un pericol public. Insa halucinant este modul in care se pozitioneaza PSD-ul condus de Ciolacu in aceste momente! Si nimeni din partid nu scoate o vorbā despre colega noastrā aflatā intr-un moment de cumpānā din viata ei. Regret ca v-am apārat ani la randul de atacurile altora! Promit cā nu mai fac asta! Pentru ca nu meritati!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea. Ea este acuzată că ar fi luat mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce ar reprezenta un procent de 7% din valoarea unui contract.