Evenimentul Zilei > Actualitate > Aur pentru canotorii români, la Campionatul European de la Belgrad
Aur pentru canotorii români, la Campionatul European de la Belgrad

Aur pentru canotorii români, la Campionatul European de la Belgrad

Sportivii români Leonid Carp şi Victor Mihalachi au cucerit duminică medaliile de aur în proba de Canoe-2 pe 500 m, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Belgrad.

În finala feminină de la Canoe-2 pe 500 m, româncele Alexandra Dragomirescu şi Livia Căle s-au clasat pe locul 6. La Kaiac-4 masculin pe 500 m, românii Cosmin Lulciuc, Răzvan Albişoru, Aurelian Ciocan şi Sorin Cical au încheiat pe locul 8, iar sâmbătă, Leonid Carp şi Victor Mihalachi au cucerit medaliile de argint în proba de Canoe-2 pe 1.000 m. Duminică, la Europenele de paracanoe, Mihaela Lulea a obţinut argintul la KL3 pe 200 metri. La masculin, Iulian Şerban a terminat pe 7 la KL3, 200 m.

La ediţia 2017 a Europenelor de kaiac-canoe, la Sofia, România a cucerit o medalie de argint în proba neolimpică de canoe dublu la 500 m, prin Leonid Carp şi Victor Mihalachi, plus un argint la paracanoe, prin Mihaela Lulea.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: