Evenimentul Zilei > Justitie > AUDIERI BOMBĂ la Parchetul General. Procurorul „PORTOCALĂ” și fostul ȘEF DNA, față în față
AUDIERI BOMBĂ la Parchetul General. Procurorul „PORTOCALĂ” și fostul ȘEF DNA, față în față

AUDIERI BOMBĂ la Parchetul General. Procurorul „PORTOCALĂ” și fostul ȘEF DNA, față în față

Audieri de ultimă oră la Parchetul General. Mircea Negulescu, Procurorul „Portocală” a ajuns joi la Parchetul General pentru a fi audiat. Și fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea, și-a făcut apariția la sediu.

Fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea, s-a prezentat joi dimineață la sediul Parchetului General. Acesta va fi audiat de procurorii de la Secţia specială pentru anchetarea magistraţilor în dosarul în care este cercetat alături de Mircea Negulescu. La Secția pentru investigarea magistraților sunt mai multe cauze cu Lucian Onea și Mircea Negulescu în care se fac cercetări, însă în unul singur momentan urmăriți penal, având control judiciar.

„Sunt pregătit pentru orice”, a spus Onea în fața jurnaliștilor.

La sediul Parchetului General a venit și Mircea Negulescu. Acesta le-a spus jurnaliștilor că are încredere în Secţia specială pentru anchetarea magistraţilor.

Cel mai probabil cei doi sunt audiați în dosarul tabelelor false cu alegători din Republica Moldova. Cei doi sunt acuzaţi în acest dosar că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.