Evenimentul Zilei > Justitie > AUDIERE NEAȘTEPTATĂ în dosarul TelDrum. Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului, în fața procuroeilor! Informații de ultimă oră!
AUDIERE NEAȘTEPTATĂ în dosarul TelDrum. Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului, în fața procuroeilor! Informații de ultimă oră!

AUDIERE NEAȘTEPTATĂ în dosarul TelDrum. Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului, în fața procuroeilor! Informații de ultimă oră!

Audiere importantă luni dimineață la DNA! Mai exact,

Luni dimineaţă, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns fostul preşedinte al ANAF din perioada 2012-2016, Gelu Diaconu. Acesta este audiat în calitate de martor, în dosarul Tel Drum.

 

 

ESTE „MAXIMA” DIN DOSARUL TEL DRUM! Acţiunea procurorilor POATE GENERA FURTUNA în Justiţie. Avem detalii BREAKING NEWS!

 

În ultima perioadă, Gelu Diaconu a făcut mai mute referiri, în postări pe Facebook, la legăturile lui Liviu Dragnea cu firma Tel Drum.

Pe 27 decembrie, S.C. Tel Drum S.A. a fost trimisă în judecată

Pe 27 decembrie, S.C. Tel Drum S.A. a fost trimisă în judecată, ca persoană juridică, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecințe deosebit de grave.

De asemenea, într-un dosar separat aflat în faza de urmărire penală, față de S.C. Tel Drum S.A. s-a dispus urmărirea penală, având calitatea de suspectă pentru săvârșirea infracțiunilor de: constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală în formă continuată, complicitate la două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul.

Pe 22 ianuarie, reprezentanţii companiei au depus la Tribunalul Teleorman o cerere de intrare în insolvență, invocând sechestrul impus pentru recuperarea prejudiciului de aproape 33 de milioane de lei. În 2016, firma avea 700 de angajaţi, o cifră de afaceri de peste doua sute de milioane de lei şi profit de două milioane de lei. Cererea avea pe 29 ianuarie 2018.

         Știre în curs de actualizare!

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.