Evenimentul Zilei > International > Au șocat Italia! Patru români au atacat, cu ciocanul, un tânăr, la Torino
Au șocat Italia! Patru români au atacat, cu ciocanul, un tânăr, la Torino

Au șocat Italia! Patru români au atacat, cu ciocanul, un tânăr, la Torino

Patru români au fost arestați la Torino pentru tentativă de omor, în urma unui atac feroce. Aceștia au atacat un marocan cu ciocanul.

Românii cu vârste între 32 și 51 de ani sunt acuzați că au atacat marocan, fără acte și fără adăpost, folosind un ciocan și o bară de fier. Ca prin minune, victima a scăpat cu viață, dar va rămâne cu sechele. Medicii au spus că acesta are nevoie de minim 90 de zile de îngrijiri medicale.

Atacul extrem de violent a avut loc în data de 4 aprilie, într-o fabrică abandonată situată pe via Fossata, la Torino. Cei patru români ar fi intrat în clădire pretinzând că sunt polițiști, după care s-au năpustit asupra marocanului și l-au lovit până ce acesta a căzut lat. Ulterior, românii au fugit.

Polițiștii au deschis o anchetă, în timpul căreia au stabilit că, în noaptea precedentă atacului, între marocan și unul dintre români, pe nume Gheorghe, ar fi avut loc o ceartă. Ulterior, oamenii legii au reușit identificarea celor patru agresori. Ancheta continuă, pentru a se stabili cauzele agresiunii. Marocanul a fost internat în spitalul San Giovanni Bosco, cu prognostic rezervat.

Sursa: Gazeta Românească