Evenimentul Zilei > Actualitate > Au mutat Vama Veche în fața Guvernului și i-a luat Jandarmeria pe sus, ca în filmele cu proști | VIDEO
Au mutat Vama Veche în fața Guvernului și i-a luat Jandarmeria pe sus, ca în filmele cu proști | VIDEO

Au mutat Vama Veche în fața Guvernului și i-a luat Jandarmeria pe sus, ca în filmele cu proști | VIDEO

Câțiva tineri care nu au mai reușit să ajungă în Vama Veche, de 1 mai, s-au gândit să mute plaja în fața Guvernului României. Gluma nu a fost pe placul jandarmilor care păzesc Executivul. Ce s-a întâmplat este pur și simplu savuros.

”De Ziua Internațională a Muncii câțiva tineri și-au întins păturile și șezlongurile în fața Guvernului României. Iată ce a urmat”, așa este comentată înregistrarea video postată în urmă cu scurt timp pe Youtube, de utilizatorul Vlad Petri.

În imagine se vede un grup de tineri care se instalează comod, cu rogojini de plajă, un șezlong și o umbrelă, pe spațiul verde dintre trotuar și gardul Palatului Victoria. Tinerii au fost imediat abordați de jandarmii care asigură paza Guvernului care nu au gustat deloc gluma de 1 mai.

Fără prea multe discuții, în câteva minute, jandarmii i-au luat pe sus pe ”protestatari”, cu tot cu butaforia cu care tinerii se instalaseră acolo. In timp ce ”i-au umflat” pe tineri, jandarmii s-au întrebau între ei dacă este sau nu cineva de la presă în zonă. Pentru că nu au văzut vreun ziarist, au luat ”Vama Veche” pe sus și au băgat-o în dubă.

Incidentul a fost însă filmat și a ajuns pe retele sociale…

 
 
 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.