Evenimentul Zilei > Actualitate > Au murit pe loc! Tragedie la granița României. N-au mai avut scăpare
Au murit pe loc! Tragedie la granița României. N-au mai avut scăpare

Au murit pe loc! Tragedie la granița României. N-au mai avut scăpare

Ziua de sâmbătă, 15 ianuarie, a fost marcată de un grav accident pe Autostrada A1, în apropiere de punctul de frontieră Nădlac, județul Arad. Cel puțin trei persoane au murit. Cadrele medicale oferă îngrijiri unei alte victime. Traficul este îngreunat la momentul redactării acestui articol.

Accident grav pe Autostrada A1. Un autoturism a intrat sub un TIR, la punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Cauzele exacte ale evenimentului care a fost soldat cu trecerea în neființă a trei persoane nu sunt cunoscute. Autoritățile își dau, momentan, cu presupusul.

O mașină a intrat sub un TIR, la Nădlac

Probabil, din cauza oboselii și/sau a vizibilității scăzute, șoferul mașinii care a intrat sub TIR nu a remarcat autocamionul de mare tonaj. Astfel, la punctul de trecere a graniței, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, pe sensul de ieșire, s-a produs cumplitul eveniment.

În urma alertării autorităților, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere şi două echipaje SMURD.

Trei victime au murit. Alta a fost transportată la spital

Din nefericire, medicii nu au mai putut salva persoanele implicate în accidentul rutier. Trei dintre ele au decedat, iar o a patra victimă a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la o instituție medicală din regiune.

„În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care 3 au decedat, iar una se află în ambulanță, primind îngrijiri medicale, fiind transportată către spital”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Traficul este blocat

Potrivit agenților de poliție, „circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva – Nădlac, desfășurându-se doar pe banda a doua”.

La fața locului, agenții au demarat cercetări pentru a stabili exact cauzele și circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier fatal.

Accident grav și în Mehedinți: Trei morți, doi copii răniți

În altă ordine de idei, un trist eveniment a avut loc și în județul Mehedinți, pe DN 67,  unde un tânăr în vârstă de 19 ani s-a deplasat cu mașina pe sensul opus de mers, fără să aibă vreun motiv bine întemeiat.

La scurt timp după manevră, băiatul a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În urma accidentului rutier, trei persoane au decedat, iar doi copii, în vârstă de 7, respectiv 15 ani şi alți tineri, în vârstă de 19 şi 22 de ani, au suferit leziuni grave.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: