Evenimentul Zilei > Social > Au început PROTESTELE! Se MERGE la sediul PSD. Număr NEAȘTEPTAT de OAMENI
Au început PROTESTELE! Se MERGE la sediul PSD. Număr NEAȘTEPTAT de OAMENI

Au început PROTESTELE! Se MERGE la sediul PSD. Număr NEAȘTEPTAT de OAMENI

Cel puțin 1.000 de oameni erau în Piața Victoriei la ora 19. Oamenii scandează „PSD, ciuma roșie!”, „ALDE și PSD, aceeași mizerie!”, ”Hoții, hoții, hoții!”.

„OUG de modificare a Codului Fiscal a fost publicată, vineri seară, în Monitorul Oficial. Putem bloca ALDE-PSD să o pună în practică ieşind în stradă, în număr cât mai mare. Ieşirea în stradă este soluţia cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil şi incapabil. Ce fac ei este un atentat la democraţie. Duminică ne strângem în Piaţa Victoriei, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plecaţi”, e mesajul de pe rețelele de socializare cu care au fost chemați, duminică seara, bucureștenii la protestul din Piața Victoriei.

Protestatarii au anunțat că din Piaţa Victoriei vor să plece spre sediul PSD de pe Kiseleff. În plus  organizatorii spun că „sediul PSD nu este un obiectiv militar de siguranţă naţională”, astfel că manifestanţii pot veni cu hârtie igienică, făcând referire la protestul de miercuri faţă de modificarea legilor justiţiei.

„Guvernarea trebuie să urmărească bunăstarea cetăţenilor, NU interesele proprii. Este responsabilitatea noastră, este viitorul nostru în joc, ţine de fiecare dintre noi, este necesar să luăm atitudine şi să nu le mai permitem să îşi bată joc. Vestea bună, sediul PSD nu este un obiectiv militar de siguranţă naţională, aşa cum este Guvernul, deci puteţi să aduceţi hârtie igienică cu voi”, se mai precizează în postare.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News