Evenimentul Zilei > International > Au fumat țigări primite pe stradă, după care au fost jefuiți! Cum acționa banda?
Au fumat țigări primite pe stradă, după care au fost jefuiți! Cum acționa banda?

Au fumat țigări primite pe stradă, după care au fost jefuiți! Cum acționa banda?

Franța este în stare de alertă după ce mai multe persoane au fost jefuite în urma unui scenariu identic, toți fiind intoxicați cu o substanță necunoscută.

Autoritățile din Franța au deschis o anchetă după apariția a șase cazuri de intoxicare a unor tineri care au fumat țigări ce le-au fost oferite pe stradă. Autorii incidentelor nu au fost identificați, dar o anchetă pentru „furturi agravate cu violenţă şi în cadrul unor reuniuni şi prin administrarea de substanţe dăunătoare” a fost deschisă, anunță procurorul din Roanne, Abdelkrim Grini, informează Agerpres.

De sâmbătă, există patru cazuri separate în Roanne şi Le Coteau, cu şase victime în patru zile.Unele victime au fost duse la spital”, a spus acesta.

Tutunul din aceste ţigări rulate era aparent vaporizat cu un produs puternic care a avut ca efect provocarea unor stări de delir, comatoase sau letargice. În acest weekend, unul dintre tinerii găsiţi intoxicaţi a fost agresiv cu pompierii care veniseră să-l ajute, în timp ce un altul a înghiţit pietriş.

Multe dintre victime au fost jefuite de obiecte personale, în special smartphone-uri.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News