Evenimentul Zilei > Social > Au fost publicate rezultatele în cazul primului bărbat mort de COVID -19 după vaccinare. Ce i-au descoperit în fiecare organ
Au fost publicate rezultatele în cazul primului bărbat mort de COVID -19 după vaccinare. Ce i-au descoperit în fiecare organ

Au fost publicate rezultatele în cazul primului bărbat mort de COVID -19 după vaccinare. Ce i-au descoperit în fiecare organ

Potrivit studiului, o doză a produs anticorpi, dar nu a reușit să prevină infecția care a fost descoperită în aproape fiecare organ testat la un bărbat care a murit de colită, dar a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la patru săptămâni după vaccinare.

Au existat mai mult de 5.000 de decese după vaccinările anti-COVID raportate la Centrul VAERS – sistemul național de monitorizare a siguranței vaccinului care analizează rapoarte despre efectele adverse după injectare. Primul studiu de caz post-mortem a fost publicat în numărul din iunie în Jurnalul internațional al bolilor infecțioase.

Un bărbat care a murit după ce a primit o primă doză de vaccin anti-COVID-19, deşi s-a dovedit că a dezvoltat un răspuns cu anticorpi la SARS-CoV-2, virusul care cauzează boala, totuși a fost testat în continuare pozitiv. Virusul a fost găsit în majoritatea organelor sale după o examinare, conform raportului de caz al cercetătorilor de la Universitatea din Bielefeld, Institutul de Patologie de la Spitalul KRH și Universitatea Schleswig-Holstein din Germania.

Bărbatul nu avea simptome de COVID-19 înainte de a primi prima doză de vaccin Pfizer

Bărbatul, în vârstă de 86 de ani, al unei case de bătrâni nu avea simptome de COVID-19 înainte de a primi prima doză de vaccin Pfizer COVID-19 pe 9 ianuarie 2021. Nu a avut simptome grave în următoarele două săptămâni, dar s-a prăbușit în timp ce lua micul dejun la 15 zile după injectare și a fost internat la spital trei zile mai târziu cu diaree. Când a intrat în spital și a fost diagnosticat și tratat pentru colită, o boală inflamatorie intestinală.

Bărbatul a fost pus într-o cameră cu un alt pacient. Câteva zile mai târziu, celălalt pacient a dat rezultate pozitive la virus, la fel și bărbatul din studiu, deși încă nu avea simptome evidente ale COVID-19. Două zile mai târziu, a murit din cauza insuficienței renale și respiratorii.

Virusul a fost depistat în majoritatea organelor testate

Testele de laborator au arătat că virusul SARS-CoV-2 se regăsea în șapte din nouă organe examinate, inclusiv trahee, plămâni, inimă, rinichi și creier. Cercetătorii au ajuns la concluzia că prima doză de vaccin pare să inducă un răspuns anticorp, dar nu o protecție completă împotriva infecției. Autorul principal al studiului, Torsten Hansen de la Institutul de Patologie, Spitalul Universitar OWL al Universității din Bielefeld, a declarat pentru LifeSiteNews că  prezentarea radio a studiului a fost „absolut înșelătoare” și „plină de inconsecvențe”.

În concluzie: Studiul a relevat că testul făcut omului înainte de a muri a indicat clar „încărcătura virală” şi în ciuda faptului că a produs anticorpi induși de vaccin, bărbatul a căpătat virusul după vaccinare.

Aceste constatări ridică întrebări cu privire la cele 10.262 de cazuri raportate că au murit după vaccinare

Numărul persoanelor care au primit două doze complete de vaccin COVID-19 și au murit după ce au fost spitalizate s-a triplat într-o lună: 535 și, respectiv, 3.016 în Statele Unite.

Agenția a anunțat că nu va mai număra cazurile în rândul celor vaccinați, cu excepția în care au fost spitalizați sau au murit, deși acest studiu sugerează că vaccinul nu este la fel de eficient aşa cum a  fost descris și transmisibilitatea bolii de la persoanele complet vaccinate poate fi posibilă.

Un reprezentant al CDC (Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite) a indicat că biroul de afaceri publice al agenției solicită să răspundă la întrebări despre câte examinări post-mortem au fost efectuate pentru cele peste 5.000 de decese americane înregistrate până în prezent la VAERS.