Procedură simplificată

La orele 15.00, zece persoane așteptau pentru a vota pe listele suplimentare. Spre deosebire de primul tur, votanții au completat declarațiile pe propria răspundere înainte de a primi ștampila. La ora cu pricina, au votat la Gară 431 de persoane pe lista suplimantară și 573 pe lista permanentă. „Estimăm ca până la închiderea programului să voteze 1.500 de persoane, mai multe decât în primul tur”, ne-a declarat președintele Secției de votare. În Grozăvești, cea mai apropiată secție de votare de căminele studenților a fost liniște. Încă de dimineață, studenții s-au prezentat la secție. Două mese cu formulare și pixuri era pregătite afară. În ordine, tinerii și-au completat datele și au așteptat să le vină rândul. În Grozăvești, tot cinci ștampile au fost distribuite. „Nu mai avem cozile de acum două săptămăni deoarece le-am explicat atunci că pot vota și în alte secții. Unii au plecat în vacanță, alții au venit mai de dimineață”, a declarat, pentru EVZ, președintele Secției. La 15.00, în secția studenților au votat 842 de persoane, mai multe decât în primul tur.


REZULTATE EXIT POLL alegeri prezidenţiale 2014, turul II. Află procentele lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis de pe evz.ro


REZULTATE EXIT-POLL TURUL II şi  REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE, pe evz.ro

De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

 
 

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014.  Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 2 al alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.