Evenimentul Zilei > International > Au apărut POZELE CU BÂRLOGUL LUI PUTIN. Aici poate intra liderul Rusiei ÎN CAZ DE ATAC NUCLEAR l Foto galerie
Au apărut POZELE CU BÂRLOGUL LUI PUTIN. Aici poate intra liderul Rusiei ÎN CAZ DE ATAC NUCLEAR l Foto galerie

Au apărut POZELE CU BÂRLOGUL LUI PUTIN. Aici poate intra liderul Rusiei ÎN CAZ DE ATAC NUCLEAR l Foto galerie

Poze senzaţionale au fost publicate recent cu adăpostul nuclear din Moscova, care la nevoie poate fi folosit de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Adăpostul nuclear poate găzdui 2.700 de oameni, dar şi maşini. Desfăşurat pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, adăpostul special are uşi imense care se închid ermeric.

Îngropat la aproape 7 metri sub pământ, adăpostul nuclear conţine tot ce este necesar supravieţuirii în cazul unui atac nuclear.

Tehnologia de măsurat nivelul radiaţiilor este prezentă la tot pasul, la fel ca măştile de gaze, costumele speciale şi filtrele de tot felul.

Există şi o zonă amenajată strict pentru nevoile eventualilor răniţi, precum şi personal medical pregătit în permanenţă să intervină pentru a da primul ajutor.

Totul este pregătit şi poate fi folosit în orice moment negru care ar putea veni pentru ruşi şi pentru istoria omenirii.

Sursă foto: englishrussia.com