Dinamo a jucat mai bine în „comedia erorilor” de la Chiajna și s-a impus cu scorul de 4-3 în confruntarea disputată împotriva Concordiei, în etapa a 24-a a Ligii I. „Roș-albii” au declanșat o adevărată fiestă la final și au sărbătorit din plin câștigarea a trei puncte, pe terenul unei formații fără pretenții. După o primă repriză – somnifer, în actul al doilea a început o serie incredibilă de erori de niveul diviziei „C”, iar tabela s-a încins.

FOTO: Vasile Miriuță, un antrenor cu obiective mici

Urmează derby-ul cu FCSB

Pentru gazde au marcat Claudiu Bumba (69), Daniel, Cristian Bud (73) și Andrei Marc (84), oaspeții au concretizat datorită lui Adam Nemec (47), Diogo Salomao (58), Gabriel Torje (71) și Daniel Popa (78). Astfel, echipa din Ștefan cel Mare se află cu două etape înainte de final pe locul al 6-lea al clasamentului, cu 38 de puncte. Dinamoviștii vor mai juca pe teren propriu contra celor de la FCSB, și vor încheia sezonul regulat cu o deplasare la Astra Giurgiu. Antrenorul Vasile Miriuță le-a reproșat elevilor săi faptul că au sărbătorit mai mult decât era cazul marcarea golurilor, iar adversarii au speculat euforia generală din tabăra adversă.

„Ne-am dat șapte goluri”

„Ne-am dat şapte goluri… noi le-am dat pe toate. Am trăit un final cum nu doresc nimănui. Important este să ne calificăm în play-off şi vor avea toţi jucătorii o şansă. Am luat gol, că ei stăteau să se imbrățișeze pe teren. O să le spun să mai termine cu îmbră țișările pe teren, să-ți îmbră ți șeze nevestele şi prietenele acasă”, a spus tehnicianul al cărui mare obiectiv rămâne clasarea în primele 6 echipe ale sezonului.

11 ani de la ultimul titlu

Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană în sezonul 2006 – 2007, adică în urmă cu 11 ani!