Atenţie, şoferi, vin motocicliştii!

Atenţie, şoferi, vin motocicliştii!

Motocicliştii bucureşteni îşi scot astăzi motoarele pe şoselele Capitalei pentru un marş de protest faţă de şoferii care le pun deseori viaţa în pericol.

Începutul de sezon moto este marcat şi de manifestaţii similare în alte 22 de oraşe din ţară. Marşul organizat de Asociaţia Motocicliş tilor din România (AMR) şi cluburile de profil din Capitală va începe la ora 10.00. Conducătorii bucureşteni pe două roţi îşi vor ambala motoarele pentru siguranţa pe şosele pe traseul Piaţa Constituţiei-Piaţa Unirii- Universitate-Piaţa Romană-Piaţa Victoriei- Piaţa Charlles de Gaulle până la Arcul De Triumf.

Printre manifestanţi sunt aşteptaţi şi politicieni sau alte persoane publice care împă rtăşesc această pasiune. Campania antiaccidente, demarată de AMR, are sprijinul Brigăzii de Poliţie Rutieră şi al comunităţilor de motociclişti din ţară. Astfel, pe lângă cei 1.000 de motociclişti din Capitală, vor mărşălui şi conducători moto din Timişoara, Cluj, Constanţa, Călăraşi, Drobeta-Turnu-Severin, Bistriţa, Giurgiu, Braşov, Sibiu, Iaşi, Zalău, Cugir, Alba, Argeş, Hunedoara, Făgăraş, Târgovişte, Oradea, Galaţi, Baia-Mare, Câmpina şi Buzău.

Prin această campanie, conducătorii pe două roţi vor să atenţioneze şoferii din toată ţara asupra deschiderii sezonului moto. De asemenea, ei trag un semnal de alarmă cu privire la eventualele accidente pe care le pot face şoferii din cauza dezobişnuinţei de a vedea motociclişti şi scuterişti în trafic.

Ne puteți urmări și pe Google News