Evenimentul Zilei > Social > Atenție, șoferi! Cum se circulă pe drumurile din țară. Informații de la Poliția Rutieră
Atenție, șoferi! Cum se circulă pe drumurile din țară. Informații de la Poliția Rutieră

Atenție, șoferi! Cum se circulă pe drumurile din țară. Informații de la Poliția Rutieră

Pe mai multe drumuri din țară au fost impuse restricții, ca urmare a unor lucrări de reparații. Poliția Rutieră recomandă șoferilor să adapteze viteza și să se asigure temeinic înainte de fiecare manevră, mai ales la depăşiri.

Drumarii nu iau pauză, lucrează şi astăzi pe DN7 Valea Oltului. Sunt programate restricţii parţiale la Călimăneşti, Kilometrul 198, acolo se fac noi decopertări înainte de a turna asfaltul. De asemenea, la Căciulata, ieşire spre Brezoi, Kilometrul 203, se lucrează la şanţuri, cu circulaţie dirijată la paletă, până cel mai târziu la ora 18:00.

Pe segmentul din judeţul Sibiu, se lărgeşte carosabilul la patru benzi pe aproximativ 3 km, între Tălmaciu şi Boiţa. Nu sunt programate lucrări cu restricţii pe DN1 Valea Prahovei. Săptămâna aceasta s-au mai făcut reparaţii la Nistoreşti. Pentru ruta DN73, drumul european dintre Piteşti şi Braşov, fără restricţii la Bran, însă tronsonul Câmpulung – Bran de aproape 50 km rămâne nemodernizat.

Regionala de Drumuri Bucureşti lucrează la acostamente pe două tronsoane, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Capitală, după modelul DN2 Bucureşti – Buzău, dar nu va fi extins carosabilul cu încă o bandă de circulaţie. Poliţia Rutieră semnalează tronsoane cu ceaţă în mai multe judeţe, printre acestea Argeş, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi Teleorman.

Primăria Arad a închis podul Decebal, podul peste Mureş de la Arad este din nou în reparaţie, ar trebui să se reia circulaţia cel mai târziu diseară. Iar, în sectorul 3 din Bucureşti, bulevardul Decebal este închis până luni dimineaţă pentru asfaltare, în zona unde Primăria Sectorului 3 construieşte o parcare subterană cu peste 700 de locuri.