Evenimentul Zilei > Social > Atenție, părinți! Se lansează Codul copiilor de succes. Premieră de carte în România
Atenție, părinți! Se lansează Codul copiilor de succes. Premieră de carte în România

Atenție, părinți! Se lansează Codul copiilor de succes. Premieră de carte în România

Premieră pentru copii și părinți. Sâmbătă va fi lansată prima carte din seria Codul copiilor de succes - Un hobby cu totul și cu totul special! Poveștile din colecția autorei, Cristina Niculescu, sunt dedicate copiilor cu vârstă între 5 - 10 ani și numai, povești care au o structura mai aparte cu secțiuni dedicate părinților și profesorilor, dar și de îndrumare și vocabular.

Prima carte din seria de zece, reunite sub conceptul de Codul copiilor de succes, va fi lansată, astăzi, de la ora 17.00, la Parklake. Un hobby cu totul și cu totul special! Este o premieră pentru copii și părinți. Așa cum ne-a transmis autoarea, Cristina Niculescu, colecția cuprinde povești ce transmit mesaje de relaționare în armonie în familie și în grupul de prieteni, cu mesaje de încredere în forțele proprii.

„Sunt povești scrise cu mult suflet, povești care au o structura mai aparte, și anume după fiecare poveste în parte urmează o secțiune numită Strada Părinților, unde vin cu câteva sugestii, tips&tricks atât pentru părinți / copii / profesori, precum și secțiune de Vocabular și Întrebări – pentru a fixă câteva noțiuni din poveștile tocmai parcurse și pentru a naște discuții frumoase tematice, prin întrebări de genul: TU ce ai face în situația X? Astfel copilul se alătură găștii de prieteni din carte, dar în același timp devine starul principal din propriile povești! Și ce copil nu adoră să povestească ce a făcut EL / EA în diferite situații?”, a precizat Cristina Niculescu.

Poveștile sunt dedicate copiilor cu vârstă între 5 – 10 ani, însă pot fi citite de părinți și copiilor mai mici, deoarece sunt niște povești calde și suave.

Evenimentul va avea set-up-ul unei mini conferințe, cu amplasarea în main square la care sunt așteptați să participe în jur de 100 de persoane.

Prima carte a intrat deja în etapa de Precomada de pe site-ul editurii Prestige și, în curând, va fi gata pentru distribuție în toată țară.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: