Atenție la hotelurile din Bodrum! Turiștii au remarcat mari probleme și avertizează

Atenție la hotelurile din Bodrum! Turiștii au remarcat mari probleme și avertizează Marea agitată din aceste zile a făcut mai multe victime. Sursa foto. Dreamstime

Bodrum este o stațiune turcească preferată de turiștii care vor vacanțe liniștite. Dar nu este chiar așa. Hotelurile, deși au 5 stele nu oferă servicii așa cum pretind, spun unii dintre turiști. Spre exemplu, El Vino Hotel & Suites, care este cel mai bine clasat tot de către turiști, dar are și multe inconveniențe.

”Nu este un hotel de tip boutique de lux. Este un hotel frumos decent. Locația este bună, dar nu perfectă, este la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului, înconjurat de tot felul de magazine.

Nu este o zonă liniștită de mers pe jos. Serviciul de curățenie nu este organizat, m-am trezit în fiecare zi la 7:30 cu zgomotul asipratorului. Și odată ce am ieșit din cameră, podeaua era toată udă, fără sfaturi de pericol.

Turcia

Turcia. Sursa foto: Wikipedia

Turiștii se plâng de serviciile necorespunzătoare

Știu că sunt pretențios, dar până la urmă am fost în vacanță. Mobilierul camerelor este în stil vechi al anilor '90. Băile sunt mici. Dușul este foarte mic. Ei spun că au propria lor plajă privată, nu este adevărat. Ne-au dus pe o plajă publică, fără serviciu de prosoape și nici un fel de serviciu”, a scris un turist. Următorul pe listă este The Marmara, Bodrum.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Inițial plănuisem să stăm câteva zile în acest hotel, dar am plecat după prima noapte. Îi dau două stele pentru că doamna de la recepție care vorbea engleză a fost foarte amabilă. Cu toate acestea, patul nostru era ca o trambulină, baia era îngrozitoare, cu o cadă care nu se scurgea. Când ne-am plâns, personalul a părut șocat și s-a uitat la noi de parcă eram de pe altă planetă. Acesta nu este, din păcate, un hotel de lux”, a scris un turist.

”Baia era îngrozitoare”

Un alt hotel vestit este Parkim Ayaz Hotel. Doar că nici acesta nu scapă de critici. ”Am ajuns la hotel imediat după check-in. Am rezervat o cameră cu vedere la mare și am cerut o cameră liniștită. Ni s-a oferit așa-numita cameră cu vedere la mare, dar priveliștea noastră este 90% vedere a unui perete.

De asemenea, ni s-a oferit o cameră chiar lângă piscina pentru adulți, cu muzică până la miezul nopții. Apoi a trebuit să plătim pentru elementele de bază, utilizarea unui mic seif în camera noastră. Acum suntem nemulțumiți în vacanța noastră într-o cameră în care nu ne putem odihni. Am vorbit cu alți oaspeți aici care au avut probleme cu camera acolo și au fost mutați”, au scris alți turiști.