Restaurantul controlat, astăzi, este, pentru inspectorii OPC, unitatea în care au descoperit, la vânzare, cele mai șocante și periculoase produse alimentare, de la începutul sezonului estival. Au fost găsite peste trei tone de carne, mici, brânzeturi, făină, produse de patiserie, depozitate în condiții infiorătoare, potrivit comisarului șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu. Carnea de mici era ținută în cutii de carton, la 25 de grade temperatură. Muștele, de culoare verde, roiau în toate cutiile. În spațiile de depozitare mirosea puternic a igrasie, pereții erau coșcoviți, plini de mucegai.

Mare parte din carnea depozitată în navete era expirată din luna septembrie 2016, iar brânzeturile congelate erau neetichetate, fără indicații despre proveniență sau termen de garanție. Inspectorii OPC au găsit, ascunse, cantități uriașe de carne care băltea în sânge precum și seu, ținute la temperaturi ridicate. Mâncarea era gătită în “condiții de grajd”, ustensilele erau murdare, instalațiile electrice, improvizate. La vederea comisarilor OPC, administratorul restaurantului a fugit. Angajații au încercat să împiedice controlul, fâcând un zid din navete, pentru a nu se ajunge la camerele frigorifice.

Comisarii OPC au chemat și ITM-ul, după ce au descoperit, în pod, încăperi în care erau cazați zeci de angajați, în condiții insalubre. Nimeni nu știe cum de s-a putut emite autorizație sanitar veterinară pentru funcționarea unui asemenea unități de alimentație publică din Mamaia. În fața unității, turișticu copii mâncau mici dar și ciorbă, neștiind că, în spate,  fusese pusă în farfurie dintr-o oală așezată pe podeaua murdară. Patronul va fi amendat, numai pentru obstrucționarea controlului, cu 30.000 de lei. După obținerea documentelor, urmează alte sancțiuni. Restaurantul a fost închis iar funcționarea va fi interzisă pentru cel puțin șase luni.