Evenimentul Zilei > International > ATENTAT în SUA! Trei persoane, UCISE în numele lui Allah
ATENTAT în SUA! Trei persoane, UCISE în numele lui Allah

ATENTAT în SUA! Trei persoane, UCISE în numele lui Allah

SUA sunt din nou în centrul atenției după ce un bărbat de culoare a deschis focul marți la Fresno, în centrul Californiei, ucigând trei persoane și rănind o a patra înainte de a se preda poliției, au indicat autoritățile, preluate de AFP.

Kori Ali Muhammad, 39 de ani, al cărui pseudonim era "Black Jesus", a strigat "Allah Akbar" — "Allah este mare" în arabă, în timp ce poliția îl aresta, a precizat Mark Hudson, locotenent de poliție în Fresno.

Muhammad era deja căutat de autorități, simpatizantul musulman fiind suspectat că a ucis, în cursul săptămînii trecute, un agent de securitate în fața unui motel din acest oraș.

Muhammad a deschis focul spre ora locală 10:45 în patru locuri diferite din centrul orașului și pare a fi tras la întâmplare 16 cartușe în timpul unui schimb de focuri care a durat câteva minute.

Potrivit lui Dyer, suspectul are un trecut criminal care include infracțiuni privind reglementarea armelor, droguri, ca și amenințări calificate drept teroriste, și a fost în unele perioade fără adăpost și legat de bande criminale.

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News