Evenimentul Zilei > Actualitate > ATACAȚI DE CÂINI. Doi polițiști AU TRAS CU PISTOLUL în animale ca să o scape pe o femeie ÎNCOLȚITĂ
ATACAȚI DE CÂINI. Doi polițiști AU TRAS CU PISTOLUL în animale ca să o scape pe o femeie ÎNCOLȚITĂ

ATACAȚI DE CÂINI. Doi polițiști AU TRAS CU PISTOLUL în animale ca să o scape pe o femeie ÎNCOLȚITĂ

O femeie de 47 de ani, din județul Călărași, a fost la un pas să fie sfâșiată de trei câini de talie mare care au atacat-o în orașul Pantelimon, județul Ilfov. Norocul ei a fost un echipaj de poliție care a intervenit să o ajute. Numai că și polițiștii au fost atacați de câini și au fost nevoiți să atace „fiarele” cu spray lacrimogen și cu pistolul din dotare.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 3.00. În timp ce se aflau în serviciul de patrulare, doi polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov au observat o persoană care era atacată de trei câini de talie mare, aceasta fiind doborâtă la pământ, transmite IPJ Ilfov.

Pentru înlăturarea animalelor, polițiștii au folosit spray-ul lacrimogen din dotare, însă au fost atacați și ei de animale. Pentru  îndepărtarea câinilor agresivi, polițiștii au fost nevoiți să folosească arma din dotare cu care au tras mai multe focuri de avertisment și înspre animale, acestea fugind.

Femeia a fost transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Aceasta le-a adresat mulțumiri polițiștilor pentru modul în care au intervenit și pentru că i-au protejat viața și integritatea corporală.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News