Evenimentul Zilei > Actualitate > ATAC la Lucescu: „Nea Mircea n-a ajutat niciodată pe nimeni. M-a deranjat că a spus asta”
ATAC la Lucescu: „Nea Mircea n-a ajutat niciodată pe nimeni. M-a deranjat că a spus asta”

ATAC la Lucescu: „Nea Mircea n-a ajutat niciodată pe nimeni. M-a deranjat că a spus asta”

Mircea Rednic a declarat că Mircea Lucescu n-a ajutat niciun jucător fără să creadă că respectivul fotbalist nu are potențial.

Mircea Rednic a precizat că a fost deranjat de afirmația lui Mircea Lucescu, fostul său antrenor, care afirmase că „pe Rednic l-am ajutat cel mai mult”. Tehnicianul echipei Dinamo a povestit că, atunci când a fost promovat la Corvinul Hunedoara avea potențial, iar Lucescu nu făcea favoruri.

„Să știți că m-a deranjat, dar asta nu înseamnă că nu-l respect. Niciodată n-am vorbit rău despre el și nici n-o să vorbesc. M-a deranjat că a spus "Pe Rednic l-am ajutat cel mai mult". Nu e adevărat! El uită că eu eram titular în naționala de juniori calificată la turneul din Australia, unde nu erau titulari atunci Gabor, Andone, Klein, Mateuț. eu aveam cel mai bun CV! Vă spun: nea Mircea n-a ajutat niciodată pe nimeni! Cine a jucat a meritat, a avut calități. Asta nu înseamnă că nu trebuie să-i fim recunoscători. Totuși, să fie clar, nu eram șchiopi! Nu ne-a luat fără să avem ABC-ul fotbalului, cum sunt mulți care au ajuns la Dinamo în perioada recentă. Și noi am jucat pentru el! Și a avut două situații în care putea să ne ajute și pe mine, și pe prietenii mei de la Hunedoara. Și nu ne-a ajutat în '90!”, a spus Rednic pentru „Gazeta Sporturilor”.