Evenimentul Zilei > Politica > ATAC dur la Iohannis. Omul lui Dragnea l-a pus la punct: „Îi ia foarte mult să citească”
ATAC dur la Iohannis. Omul lui Dragnea l-a pus la punct: „Îi ia foarte mult să citească”

ATAC dur la Iohannis. Omul lui Dragnea l-a pus la punct: „Îi ia foarte mult să citească”

Darius Vâlcov a făcut precizări, miercuri seară, în legătură cu modificările fiscale luate de Guvern și l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, după ce acesta a susținut că „taxa pe lăcomie” va îngreuna viața românilor.

„Știm că îi ia foarte mult să citească, se pripește când face aceste afirmații. El a spus și la transferul contribuțiilor, că va fi un dezastru, că vor scădea salariile la milioane de oameni. În aceeași situație ne aflăm azi. Vedem un avocat al acestor mari corporații care vine și ne spune: înlăturați ordonanța. Mă întreb însă dacă a fost avocatul oamenilor atunci când Consiliul Concurenței a spus că mai multe bănci și companii s-au înțeles pentru a ține prețul sus la serviciile oamenilor. Atunci nu l-am văzut să comenteze.

Nu urmărim să luăm niciun ban de la bănci. Poate Crăciunul și Revelionul e un bun moment să se gândească și cum au vorbit între ele, să vedem cum scad cu 10-15% ratele românilor.

E exclus ca vreo bancă să plece din România! Ați văzut vreun câine să plece de la măcelărie?”, a declarat Darius Vâlcov la Antena 3.