Evenimentul Zilei > Actualitate > ATAC DEVASTATOR. Jucătorii naționalei sunt niște muncitori necalificați. Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Nu se poate să te uiți la o națională care este de rahat”
ATAC DEVASTATOR. Jucătorii naționalei sunt niște muncitori necalificați. Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Nu se poate să te uiți la o națională care este de rahat”

ATAC DEVASTATOR. Jucătorii naționalei sunt niște muncitori necalificați. Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Nu se poate să te uiți la o națională care este de rahat”

Radu Banciu a criticat dur echipa națională, după egalul înregistrat, duminică, la Cluj, contra Danemarcei, scor 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial

Radu Banciu nu s-a zgârcit la critici, după ce România a jucat mediocru în fața naționalei Danemarcei. Jurnalistul a afirmat că nu înțelege cum această partidă a făcut o audiență foarte bună, în condițiile în care „tricolorii” au evoluat lamentabil. De asemenea, Banciu crede că prima reprezentativă nu are niciun viitor cu germanul Christoph Daum.

„Eu l-aș schimba pe Daum, nu pe Burleanu. Daum nu duce naționala nicăieri. Ai două variante: ori îl ții 10 ani pe Daum, ca să vedem dacă poate construi ceva, cu riscul de a nu te califica nicăieri, ori îl dai afară astăzi, cu un șut. El nu face naționala să progreseze. Nu știu dacă poate să o ducă undeva. Nu știu nici dacă jucătorii îl ascultă. Meciul de ieri a fost ca unul de Liga a 2-a din Bulgaria. Noi am avut două ocazii întâmplătoare. Nu am văzut nicio construcție, nicio centrare periculoasă, nici viteză și nici verticalitate. Daum nu i-a capacitat pe jucători. El este un oarecare. Oricine era în locul lui, naționala nu juca mai prost. Jucătorii naționalei sunt niște muncitori necalificați, care joacă fotbal. Orice om, de 40-50 de kilograme, care se pregătește 3 săptămâni, poate juca la nivelul acestor băieți. Ce talent îți trebuie? Se lovea mingea de jucătorii României ca de nuci. Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Este o mizerie. Nu se poate să te uiți la o națională care este de rahat. Este peste puterea unui om întreg la cap", a spus Banciu la B1 TV.