Atac DUR în lumea MONDENĂ: E un COCALAR PENIBIL

Atac DUR în lumea MONDENĂ: E un COCALAR PENIBIL

Oana Roman a comentat într-o emisiune TV relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan, spunând fără rețineri despre acesta că este un „cocalar penibil”. Mai mult, Oana Roman nu înțelege de ce Iulia este atât de atașată de actorul indian.

Invitată la Antena Stars, Oana Roman nu a ezitat să comenteze dur relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan, spunând că aceasta se leagă de actorul indian mai mult pentru că își dorește o carieră internațională, deoarece altfel nu înțelege de ce aceasta să mai mult prin India.

„De Iulia ce să zic, nu ştie ce să mai facă pentru a fi acolo. Mi se pare că se agaţă de chestia asta. Eu cred că ea şi-a dorit o carieră internaţională de fapt. Poate l-o iubi, nu ştiu ce să zic, dacă îi plac cocalarii, nu e problema mea. Femeia asta ar putea să îşi găsească un super-bărbat. Este o femei frumoasă, nu este în standardele alea de silfidă. De ce se agaţă ea de cocalarul ăsta nu am să înţeleg niciodată”, a comentat Oana Roman.

În continuare, Oana Roman l-a atacat dur și fără ocolișuri pe Salman Khan „Ce pot să cred eu este aşa, o să spuneţi că sunt rea, dar... mie mi se pare că Salman Khan e un cocalar penibil. Aşa arată, zici că e cocalar. Nu jignesc, aşa mi se pare mie, că e cocalar. Nu e o jignire, e o constatare. Eu constat, din punctul meu de vedere că omul e un cocalar.”

Ne puteți urmări și pe Google News