Invitată la Antena Stars, Oana Roman nu a ezitat să comenteze dur relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan, spunând că aceasta se leagă de actorul indian mai mult pentru că își dorește o carieră internațională, deoarece altfel nu înțelege de ce aceasta să mai mult prin India.


„De Iulia ce să zic, nu ştie ce să mai facă pentru a fi acolo. Mi se pare că se agaţă de chestia asta. Eu cred că ea şi-a dorit o carieră internaţională de fapt. Poate l-o iubi, nu ştiu ce să zic, dacă îi plac cocalarii, nu e problema mea. Femeia asta ar putea să îşi găsească un super-bărbat. Este o femei frumoasă, nu este în standardele alea de silfidă. De ce se agaţă ea de cocalarul ăsta nu am să înţeleg niciodată”, a comentat Oana Roman.


În continuare, Oana Roman l-a atacat dur și fără ocolișuri pe Salman Khan „Ce pot să cred eu este aşa, o să spuneţi că sunt rea, dar… mie mi se pare că Salman Khan e un cocalar penibil. Aşa arată, zici că e cocalar. Nu jignesc, aşa mi se pare mie, că e cocalar. Nu e o jignire, e o constatare. Eu constat, din punctul meu de vedere că omul e un cocalar.”