Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost rănite, printre care și doi copii

Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost rănite, printre care și doi copii Sursa foto: Platforma X

Un atac armat a avut loc în orașul american Detroit. Nouă persoane au fost rănite, printre care și doi copii mici, după ce un individ a deschis focul la întâmplare într-o zonă liniștită.

Atac armat în SUA

Incidentul a avut loc sâmbătă seara într-un parc din Detroit, Michigan. Un bărbat a deschis focul la întâmplare, iar printre victime se află și un copil de numai opt ani care a fost împușcat în cap. Minorul a fost transportat la spital și se află în stare critică, potrivit unui anunț făcut de șeful poliției locale.

Mama băiatului împușcat se află și ea în stare critică după ce a fost rănită la picior și în zona abdomenului. Individul a rănit și un alt copil de numai patru ani, însă acesta se află în stare stabilă, la fel și celelalte șase victime.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un copil de numai 8 ani a fost împușcat în cap

Bărbatul a tras nu mai puțin de 28 de gloanțe cu două arme. După eveniment, atacatorul s-a deplasat acasă, iar polițiștii l-au găsit decedat în propria locuință. Agresorul este un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Michael Bouchard, șeriful din comitatul Oakland, a declarat că atacatorul a deschis focul în jurul orei 17:00. Polițiștii au ridicat de la fața locului o armă semi-automată Glock de 9 mm și trei încărcătoare.

Atac armat cu două arme

„Se pare că individul s-a oprit, a ieșit dintr-un vehicul, s-a apropiat de platforma de splash, a deschis focul, a reîncărcat, a deschis focul, a reîncărcat, apoi a plecat. Pare aleatoriu în acest moment. Fără conexiune cu victimele”, a spus Michel Bouchard.

Victimele, cu vârste cuprinse între 4 și 78 de ani, au fost transportate la patru spitale din zonă. Forțele de ordine au declarat că suspectul s-ar fi sinucis. De asemenea, bărbatul nu avea antecedente penale, în plus detectivii nu au putut crea o conexiune între bărbat și locul în care s-a produs atacul armat, potrivit CBS.