Evenimentul Zilei > Social > ATAC ARMAT ÎN DOLJ. Două persoane au fost ÎMPUȘCATE
ATAC ARMAT ÎN DOLJ. Două persoane au fost ÎMPUȘCATE

ATAC ARMAT ÎN DOLJ. Două persoane au fost ÎMPUȘCATE

Atac armat în Dolj. Două persoane au fost răniten de împușcăturile provocate de un bărbat din localitatea doljeană Moţăţei, Dolj.

Prima victimă a atacatorul a fost o femeie de 41 de ani, iar adoua victimă a fost un cioban. Dacă femeia nu ar fi luat furca să îl lovească pe pistolar, probabil ar fi murit, povestesc victimele. Atacatorul este cunoscut în sat drept un om violent şi toată lumea tremură în faţa lui.

Atacatorul a împuşcat mai întâi o femeie de 41 de ani, în abdomen, după care a îndreptat arma spre faţa unui cioban care o însoţea şi a apăsat din nou pe trăgaci. Dacă femeia nu ar fi luat furca să îl lovească pe pistolar, probabil ar fi murit, povestesc victimele. Atacatorul este cunoscut în sat drept un om violent şi toată lumea tremură în faţa lui. "A mai ameninţat cu arma şi alţi oameni din comună. Eu ştiam că are armă, aşa că m-am ferit de el tot timpul", a povestit un localnic, conform craiovaforum.ro.

"Noi când ne-am întâlnit cu el avea pistolul în mână. A tras în noi fără milă. A vrut să ne omoare. În momentul în care m-am dat jos din maşină a îndreptat pistolul către mine şi m-a împuşcat în burtă, iar pe ciobanul care ne însoţea în zona feţei. Am văzut că a îndreptat arma şi către fiul meu, aşa că am luat o furcă şi l-am lovit. Noi am fost în legitimă apărare. Ce trebuia să facem să stăm să tragă în noi ca la Palilula? Medicii nu au reuşit să îmi scoată glonţul din burtă. Mi-au spus că există posibilitatea să îmi atingă un nerv la şira spinării şi pot să rămân paralizată", a povestit femeia împuşcată.

Vă amintim că, tot în Dolj, la Palilula, doi oameni au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident.