Evenimentul Zilei > International > Atac armat în centrul orașului! Un mort și șapte răniți. Poliția caută atacatorul
Atac armat în centrul orașului! Un mort și șapte răniți. Poliția caută atacatorul

Atac armat în centrul orașului! Un mort și șapte răniți. Poliția caută atacatorul

O persoană a fost ucisă şi alte şapte rănite miercuri în timpul unui incident armat în centrul oraşului american Seattle, au anunţat surse ale poliţiei şi medicale.

”Poliţia investighează un incident armat” survenit în apropierea centrului oraşului, a scris poliţia din Seattle pe Twitter. ”Sunt mai multe victime. Poliţia îl caută pe suspect care a fugit. Poliţia şi medicii acordă ajutor răniţilor”, a adăugat sursa citată.

Şefa poliţiei locale, Carmen Best, a declarat presei că o femeie a fost ucisă şi alte câteva persoane rănite.

Un martor intervievat de presa locală a declarat că a văzut doi bărbaţi care se certau înainte să înceapă să tragă focuri de armă, lovind trecători.

Cei şapte răniţi, între care un băiat de nouă ani, au fost internaţi la Harborview Medical Center. O femeie în vârstă de 55 de ani, lovită în zona stomacului şi un băiat cu leziuni la picior sunt în stare gravă, a declarat purtătoarea de cuvânt a spitalului, Susan Gregg. Celelalte cinci victime, bărbaţi, sunt în stare stabilă.

Aceasta este al treilea incident armat care a loc în această zonă în ultimele două zile. Poliţia îl caută pe suspect şi a cerut populaţiei să evite zona.