Evenimentul Zilei > Monden > Astrele ne anunță când vom scăpa de COVID-19. Minerva face schița astrologică
Astrele ne anunță când vom scăpa de COVID-19. Minerva face schița astrologică

Astrele ne anunță când vom scăpa de COVID-19. Minerva face schița astrologică

Întrucât întrebarea de pe buzele tuturor pare a fi, când scăpăm de coronavirusul care ne afectează de mai bine de un an, Minerva face schița astrologică.

Astrele ne anunță când vom scăpa de COVID-19. Pandemia nu va dispărea dintr-odată și nici până în primăvară, spune Minerva. Urmărind evoluția planetelor și aspectele care se formează între acestea, proiecția virusului este asemenea unei fantome care alunecă de la un semn la altul, în 2021, sugerând că avem de parcurs un drum lung înainte ca lucrurile să fie cum erau înainte.

Dar așa cum intuiesc mulți dintre voi, niciodată nu va mai fi ca înainte după acest virus.

Se resimte profund o reîntoarcere spre valorile spirituale, spre sine, preocuparea pentru creșterea și educația copiilor. Noțiunea de muncă primește alte conotații sociale, tiparele profesionale suportă ajustări. Apar profesii noi, un al tip de relații sociale, economice și politice, o altă abordare a sănătății și a învățământului.

Astrele ne anunță când vom scăpa de COVID-19.

Mă gândesc la cele două incendii, cel de la Piatra Neamț și cel de la Institutul Matei Balș. Le privesc, iertată fie-mi poate cruzimea cu care o afirm, tributul pentru trecerea într-o nouă Eră.

În vremurile de demult, arderea semnifica purificare prin foc. Cele două accidente îl au profund implicat pe Uranus – se pare că ambele incidente nefericite au avut drept cauză majoră, electricitatea, domeniu stăpânit de Uranus. I s-au alăturat Pluto și Neptun, lumea virușilor în toată măreția cu chip de cataclism.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.