Finaliștii de la Asia Express, lista completă după eliminări. Mari surprize în acest sezon

Finaliștii de la Asia Express, lista completă după eliminări. Mari surprize în acest sezon Sursa foto: Asia Express/ Instagram

Asia Express 2024. S-a aflat care sunt celelalte echipe eliminate din reality-showul produs de Mona Segall. Veste vine cu câteva zile înainte de încheierea filmărilor. După cum se știe deja, cele mai curajoase vedete din România au acceptat provocarea celui de-al şaptelea sezon. În acest an, participanţii se vor lupta pentru marele premiu în Thailanda, Malaysia și Indonezia.

Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări

Jurnaliștii de la Cancan.ro., au aflat care sunt cele două echipe eliminate de la Asia Express. Cu doar o săptămână și jumătate înainte de încheierea filmărilor, se pare că showul a tras linie. Până acum au fost cunoscute cele patru perechi care au ieșit din competiție.

Andrei Ursu și Mihai Găinușă sunt printre cei eliminați de la Asia Express, sezonul 7. Artistul spunea că este speriat de ceea ce avea să îl aștepte în competiție. Dar n-a fost să fie, deoarece a fost eliminat în primele faze ale aventurii de la Asia Express.

Sursa foto: Asia Express/Antena1

Ne puteți urmări și pe Google News

Lista cu concurenții celui mai dur reality-show

Producția de la Antena 1 va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon. Așa stând lucrurile, până la urmă în lupta pentru premiul cel mare au mai rămas următorii concurenți:

  • Anca Țurcașiu & Andreea Samson;
  • Betty Salam & Cătălin Vișănescu;
  • Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu;
  • Mihai Găinușă & Oana Paraschiv;
  • Ioana State & Mane Voicu;
  • Nicolai Tand & Sorin Brotnei;
  • Victor Slav & Selina;
  • Andrei Ursu & Vlad Condurache;
  • Adrian Nartea & Cosmin Vîjeu.

Sursa foto: Asia Express/Antena1

Se poate spune că se cunosc cei ce vor lupta pentru titlul suprem. Sunt șase vedete ce râvnesc să devină atotputernicii de pe Drumul Zeilor. Cele trei perechi rămase în ultima săptămână și jumătate de show sunt alcătuite din: Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, Nicolai Tand & Sorin Brotnei, scrie cancan.ro.