Înfiorător! Cine sunt cei care solicită ASASINAREA ministrului de interne Matteo Salvini

Înfiorător! Cine sunt cei care solicită ASASINAREA ministrului de interne Matteo Salvini

La un eveniment din Bologna, Colegiul Universitar Autonomic de stânga (CUA) a debutat cu manifeste în care se cere asasinarea ministrului italian de interne Matteo Salvini, notează Il Giornale. Este un manifest împotriva politicilor sale împotriva imigrației sălbatice și necontrolate. Figura lui apare în centrul unei ţinte clasice cu mesajul: „Asasinule. Ia-l la ţintă!”

Totul a debutat cu un  banner lung unde erau scrise cuvintele: „Salvini, Bologna te urăşte! Nu la rasism!”. Apoi au scos asul din mânecă. Un poster uriaş cu imaginea lui Salvini perfect încadrat într-un vizor și pe care se află inscripția: „Asasinule. Ia-l la ţintă!”

Grupul justifică aceste solicitări de asasinare, susținând că "de astăzi, pe via Zamboni, inima zonei universitare, a fost ascultat strigătul de ostilitate și dispreț față de rasism și politicile instituite de noul ministru de interne în ultimele luni“.

Ei au mai spus că Salvini promovează "politicile de ură, de excludere și de supremație albă". Toate aceste reacţii pleacă şi din cauza politicilor sale populiste privind migrația ilegală în masă din lumea a treia în Italia. Mai mult,  primarul din Bologna, Virgilio Merola, a denunțat aceste afișe spunând: "Bologna nu amenință și nu urăște pe nimeni. Cu siguranță nu sunt de acord cu politica lui Salvini, dar nu trebuie să se folosesc cuvinte de ură ".

Ne puteți urmări și pe Google News