Evenimentul Zilei > Justitie > Așa se termină cazul Caracal? Mirel Curea lansează cel mai crunt final
Așa se termină cazul Caracal? Mirel Curea lansează cel mai crunt final

Așa se termină cazul Caracal? Mirel Curea lansează cel mai crunt final

Cazul din Caracal a oferit cele mai mari controverse din ultimii ani. Mirel Curea, prim redactor șef-adjunct al Evenimentului Zilei, a oferit o perspectivă nouă asupra crimelor comise de Dincă, precum și a finalului pe care îl poate avea ancheta.

Mirel Curea critică în mod dur modul în care cazul Caracal a fost instrumentat de oamenii și autoritățile competente.

„Gata! Ce mai vreți? Au fost „scapate” public declarațiile lui Dincă de la dosar. Le-a omorât din greșeală pe ambele fete, pe Luiza a aruncat-o în Dunăre, pe Alexandra a ars-o în butoi, cu resturile din câmp nu se știe ce este și, în general, nimic nu se potrivește cu nimic.
Foarte important, nici vorbă de vreo rețea, nici vorbă de complici, nici vorbă de autorități muiate și mulate pe toate grupurile infracționale cu putință.
Deci, Dincă este un dement solitar care, repet, din greșeală le-a lovit pe ambele fete, până ele au murit, deși a încercat să le acorde primul ajutor.
Declarația lui nu este secretă, așa cum prevede legea, înțelegeți? Dacă ea este dată publicității, nu mai este pus în pericol mersul anchetei, pentru că rezultatul anchetei este limpede. De fapt, el a fost clar de când așteptau procurorii să se facă 6 dimineața, să nu scoale omul aiurea din somn.
DIICOT și-a făcut treaba, clar, doar sunt criminaliști de elită, urmează rechzitoriul și Pa!”, a fost mesajul postat de jurnalistul EvZ.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: