Acum pe banca Gimnasiei La Plata, „El Pibe d’Oro” a avut parte de o primire nemaiîntâlnită vreodată din partea adversarilor. Maradona și echipa sa au mers pe terenul lui Newell’s Old Boys, iar aici surprizele s-au ținut lanț, notează Daily Mail.

Diego Maradona a fost primit ca un rege de adversarii săi! Nu i s-a dat loc pe banca de rezerve, ca oricărui antrenor, ci a stat pe un „tron” special comandat pentru el de conducerea și fanii lui Newell’s! Pe tronul lui Maradona scria „D10s”, un joc de cuvinte între numărul purtat de Diego și Dumnezeu.

Pe teren, aceeași primire, adversarii Gimnasiei n-au avut nimic împotrivă să piardă. Chiar și cu 4-0, că atâtea goluri a încasat portarul lui Newell’s de la băieții antrenați de Maradona. După 11 etape, trupa lui Diego e pe locul 23 în Argentina (din 24 de echipe), cu 7 puncte.

Dar astea n-au fost toate surprizele. Fost jucător la Newell’s în sezonul 1993-1994, Diego Maradona a fost vizitat de fanii lui Newell’s și la hotelul unde era cazată Gimnasia. Și n-a fost vreo delegație a liderilor galeriei, ci toți băieții din peluză, mii de oameni au blocat bulevardele din jurul hotelului ca să-i cânte lui Maradona sub balcon!