Artene, despre Andreea Mantea: "Nu o subestimaţi!"

Artene, despre Andreea Mantea: "Nu o subestimaţi!"

Prezentatorul "Cancan TV" crede că, sub "gingăşia unei zeiţe", noua lui colegă ascunde un "sarcasm năprasnic".

Andreea Mantea este, cu siguranţă, unul dintre subiectele preferate de tabloide. Vedeta, în vârstă de 25 de ani, a participat în 2006 la concursul "Miss Playboy", devenind unul dintre cei mai cunoscuţi iepuraşi când a pozat pentru calendarul "Playboy" la reşedinţa lui Hugh Hefner.

În 2008 a devenit "vecina" lui Răzvan şi Dani, apoi a fost imaginea firmei de lenjerie Jolidon, dar şi co-prezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea "Din dragoste". Tot alături de el a prezentat şi show-ul "Noaptea erorilor". Din această vară este în echipa emisiunii "Nuntă cu surprize" de la Kanal D.

Hotărârea echipei de la "Cancan TV" de a o aduce pe Andreea alături de ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Devenind co-prezentatoare, gazda de la "Nuntă cu surprize" îşi va descoase colegii din showbiz cu multă gingăşie, devenind "exact ceea ce a lipsit până acum acestui show", după cum spune Adrian Artene.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prezentatorul "Cancan TV" a adăugat că noua postură nu îi conferă Andreei Mantea imunitate în faţa paparazzilor şi a întrebărilor incomode. Astfel, în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la 22.30, la Kanal D, alături de Adrian Artene, ea va dezvălui secretele colegilor de breaslă.

Cum va reuşi să-i facă să se simtă "confortabil" în emisiune a povestit chiar vedeta pentru EVZ.

EVZ: Cum este de partea cealaltă a baricadei? Este greu să pui întrebări incomode colegelor? Andreea Mantea: Nu m-am pus niciodată de partea cealaltă a baricadei. Dacă am făcut acest pas, l-am făcut ca să fiu lângă ei, nu ca să-i fac să se simtă incomod în emisiune. Nu cred că o să le dau ocazia să se supere pe mine pentru că eu vreau să scot de la ei lucruri frumoase, emoţionante. Aş vrea ca invitaţii să se simtă confortabil la "Cancan TV".

Tu ai căzut victimă paparazzilor. Cum ai reacţionat? Da, se mai întâmplă. Ce-i drept, am reacţionat în mai multe feluri. Au fost momente în care nu m-au deranjat sau, pur şi simplu, m-au pierdut prin trafic, dar au fost şi zile în care poate că au întrecut măsura. Asta e meseria lor, aşa că trebuie să-i înţelegi.

Ce-ai vrea să afli despre vedetele din showbiz? Depinde foarte mult de invitaţii pe care-i am, de discuţia pe care o vom purta. Înainte de toate, sunt oameni şi duc o viaţă normală. Mi-aş dori ca aceia care vor accepta să fie prezenţi în emisiune să fie sinceri şi să se deschidă în faţa publicului.

Cum a apărut ideea unei colege vedetă? Adrian Artene: Formatul iniţial al emisiunii presupunea existenţa a doi prezentatori, însă, până la Andreea, nimeni n-a corespuns profilului. Personal, consider că ea este exact ceea ce a lipsit până acum acestui show!

Crezi că, rostite de o fată frumoasă, întrebările vor fi mai puţin incomode? Incomode doar aparent. Andreea are într-adevăr gingăşia unei zeiţe, dar şi un sarcasm năprasnic. Mesajul meu pentru voi este: "Nu o subestimaţi!"

S-a numărat Andreea printre subiectele urmărite de voi? Era şi firesc să fie aşa, întrucât este una dintre cele mai "vânate" vedete din România. De ce am fi ocolit-o?

Acum vă este colegă. Are "imunitate" în faţa dezvăluirilor incomode? "Imunitate"? Nicidecum! Nouă nu ne scapă nimeni: nici eu, nici Andreea!

Poţi să dezvălui ce vedete vom vedea în viitoarele ediţii "Cancan TV"? Ca să-ţi răspund într-un cuvânt: nenumărate! Nu avem un azimut în privinţa vedetelor şi n-am avut niciodată. Am căutat mereu poveşti adevărate, exclusive. Vedetele sunt doar "ingredientele" acestor poveşti!