Evenimentul Zilei > Actualitate > Arșinel S-A DEZLĂNȚUIT în direct la televizor. FURIA fără margini actorului: „Ăștia vor să mă OMOARE”
Arșinel S-A DEZLĂNȚUIT în direct la televizor. FURIA fără margini actorului: „Ăștia vor să mă OMOARE”

Arșinel S-A DEZLĂNȚUIT în direct la televizor. FURIA fără margini actorului: „Ăștia vor să mă OMOARE”

Zvonurile cu privire la starea de sănătate precară a marelui actor Alexandru Arșinel au ajuns, recent, și la urechile acestuia. În acest context, figura teatrului românesc a lansat mai multe atacuri la adresa celor care propagă astfel de informații false.

Mesajul lui Arșinel a fost clar și răspicat, cu privire la starea sa de sănătate din acest moment, susținând că se simte bine, nicidecum nu se afla în starea descrisă de unele publicații.

 

„E o minciună ordinară. Mai întâi, mă întrebaţi şi pe urmă daţi informaţia. Ăştia vor să mă omoare. Am o grămadă de spectacole. Să mediatizaţi aceşti mincinoşi ordinari şi să îi demascaţi. Mă duc la Sinaia de sărbători şi sperăm să petrecem la Mănăstirea Sinaia ca în ultimii ani.

Sunt bine, hrănesc vacile. Nu am nimic, scoteţi-mă de acolo cu poza aia de mort. Dacă aş fi ajuns la dializă, eram lângă Stela Popescu acum”, a comentat Arșinel, la România TV.

Necazurile se țin scai de Alexandru Arșinel, chiar dacă nu este vorba despre starea sa de sănătate. Moartea recentă a actriței Aimee Iacobescu l-a afectat foarte mult pe marele actor. Arșinel a transmis și un mesaj cutremurător.

„Aimee a murit chiar de Ziua Internationala a Teatrului. A murit cu o mare suferinta, chinuita de transformarile democratice si de autoritatile din localitatea natala, pentru faptul ca nu a putut sa-şi recupereze moştenirea. A fost o actrita extrem de talentata şi de apreciata", a declarat actorul.