Evenimentul Zilei > Social > ADEVĂRUL despre ARSENIE BOCA. Cine era, de fapt, PĂRINTELE? Ucenicul său de ÎNCREDERE a dat cărțile pe față
ADEVĂRUL despre ARSENIE BOCA. Cine era, de fapt, PĂRINTELE? Ucenicul său de ÎNCREDERE a dat cărțile pe față

ADEVĂRUL despre ARSENIE BOCA. Cine era, de fapt, PĂRINTELE? Ucenicul său de ÎNCREDERE a dat cărțile pe față

Ucenicul lui Arsenie Boca, părintele Petre Vamvulescu, a vorbit despre ultimele clipe din viața maestrului său. Adevărul a ieșit la iveală.

Invitat la „Agenția VIP”, Părintele Petre Vamvulescu a vorbit despre ultimele clipe de viaţă ale părintelui Arsenie Boca, scrie Antena3.

„Își punea sufletul și inima pentru oameni. Avea și darul acesta de a-i cunoaște în profunzime. Și mie mi-a spus de mai multe ori ce am gândi și ce am simțit. Ce a fost bun sau rău la mine. A fost în primul rând preot, dar și călugăr, care și-a respectat munca. Și-a ținut viața curată. Și-a ținut ascultarea față de ierarhi, de episcopi”, a spus părintele.

„El era unit cu Dumnezeu, dar se unea și cu omul. Păcatul omului era întristarea lui. El fiind plin de duhul lui Dumnezeu se întrista și căuta să corecteze omul și să-l tragă din prăpastie”, a mai spus Petre Vamvulescu în cadrul emisiunii.

„Nu a profitat de oameni, nu a profitat de nimeni”, a mai adăugat acesta.