Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament

Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament Sursa foto: Armin Nicoară/ Instagram

Recent, Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut o investiție considerabilă într-o locuință de lux în Dubai, pe care intenționează să o valorifice în sectorul hotelier, având în vedere că nu vor să se mute din România.

Cei doi sunt extrem de încântați de noua lor proprietate, drept pentru care au și făcut turul casei, în care au prezentat-o în cel mai mic detaliu.

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au cumpărat apartament în Dubai

Cuplul a mărturisit că prețurile au fost mai accesibile chiar și decât în București, iar oferta au găsit-o la un târg desfășurat în Capitală.

Deși inițial erau puțin sceptici despre cum o să arate și despre poziționare, când au ajuns acolo au rămas plăcut surprinși de toate aspectele.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dragilor, bine ați venit la noi acasă. Avem sufrageria, dormitorul și baia și vreau să vă arăt și balconul care este pe toată suprafața apartamentului. Poți ieși și din dormitor, dar și din sufragerie.

 Vreau să mergem la piscină, la sala de fitness, au și piscină pentru copii și loc de joacă. Este și o plajă publică aproape, în caz că vreți să mergeți”, a povestit Claudia Puican în clipul în care și-a prezentat noua locuință pe care o are cu Armin Nicoară.

Dubai

Dubai. Sursa foto: Borna Mirahmadian | Dreamstime.com

Deși nu au spus suma exactă pe care au scos-o din buzunar, cei doi au mărturisit că apartamentul nu a fost plătit cu banii jos. Astfel că, au dat doar un avans, iar locuința urmează să se plătească în următorii ani.

Apartamentul, la șapte minute de centru

Armin Nicoară și Claudia Puican au dezvăluit că atunci când au ajuns acolo le venea să plângă de emoții când au văzut apartamentul.

Deși nu este una extrem de spațioasă, locuința este aproape de centrul orașului, dar și de Burj Khalifa, ceea ce le oferă un plus având în vedere că vor să îl dea în chirie.

Armin Nicoară

Armin Nicoară. Sursa foto: Facebook

Când am ajuns acolo, îmi venea să plâng de bucurie când am văzut zona. Adică, să fii aproape de Burj Khalifa, la șapte minute de centru, e ceva. Și vremea e superbă, doar cald mereu.

Nu vreau să sune ca o laudă, că poate, alții din păcate, nu au ce pune pe masă. Am simțit să fac achiziția asta pentru că și eu muncesc, nu dorm nopțile. Din afară pare altfel”, a declarat Armin Nicoară despre locuința pe care a achiziționat-o cu Claudia Puican.