''Fiecare face ce-l duce mintea, dar să aduci pe pasarelă o hârcă sub braţ, tăiată, ne aflăm la limita-limitelor şi eu acest joc nu-l practic, ies din el. N-aş vrea ca ai mei să privească ce au făcut unii altora. Dacă asta e ceea ce fac alţii , mai bine stăm acasă''.

Împotriva unei emotivităţi de doi bani

La întrebarea despre manifestaţiile politice din multe oraşe italiene, Armani oferă idei despre cum să traduci, ieşind din sfera modei, formula sa de integrare: ''Să nu vrei cu orice preţ să spargi gura târgului cu ajutorul unei emotivităţi de doi bani''. Nu că pe pasarelă anumite tonalităţi sunt absente: şi aici avem de a face cu o emotivitate simplă, dar ''să nu se exagereze'', subliniază Armani, potrivit tgcom24.

Imediat pe reţelele de socialzare au apărut comentarii:

Chyam- Provocare macabră de prost gust. Nota 2!

Otello Celletti- Oi fi poate ignorant, dar poate cineva să-mi explice ce e cu căpăţânile alea despicate de trunchi şi ce legătură au cu o defilare de modă?! Să însemne eleganţă? În orice caz, nu e o întmplare că Regele e Giorgio.

Robertomeo- Au angajat pe Jiihadi John să facă pe stilistul?

Nicola963- Armani a pierdut a nu ştiu câta ocazie să tacă. Articolele de îmbrăcăminte ale lui Guci sunt fără discuţie interesante.